Våra främsta leverantörer

Vi brinner verkligen för det vi gör och det bästa är att vi kompletterar varandra fantastiskt bra,
tillsammans är vi det perfekta teamet!
Vi har ett gemensamt mål och det är att alla våra kunder ska känna hörda och förstådda i sina
önskemål och självklart gå från salongen och känna sig som sitt finaste jag. Erat förtroende är det största vi kan få! Linda älskar stora förändringar och utmaningar, klipper lika passionerat korta tuffa frisyrer som långa. Hon har ett stort intresse för avancerade färgningar. Linas styrka är hennes känsla för form och hon har ett stort intresse för färgningar av alla slag.
Uppsättningar och make-up ligger henne varmt om hjärtat.

Linda Vindahl

Jag har jobbat som frisör i 9år och är ägare av Lindas salong sen 2015. Jag började min karriär på salong Onyx i Strömstad. Att få jobba i denna fantastiska miljö och träffa alla underbara kunder bosatta som återkommande turister och halvårsboende är ett privilegium, jag älskar mitt jobb och ser fram emot att få träffa dig! Välkommen till oss!

Lina Jingryd

Jag började jobba på salongen juni 2016 och har jobbat som frisör i 8år. Några tidigare arbetsgivare: Cam & co, stockholm, Runys frisörer Täby centrum, Cut and Style Göteborg och har även frilansat som bröllops stylist på Koh Lanta Thailand under två vinter säsonger. Jag flyttade från Göteborg till Fjällbacka med min familj april 2015 och det är det bästa beslutet vi tagit. Jag älskar kombinationen av folkinvasionen på sommaren och lugnet på vintern. Det bästa av två världar om du frågar mig.

Sök